Заходи уряду П. Врангеля з облаштування тилового життя на підконтрольних Російській Армії територіях (1920 р.) - Корновенко, С.В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Дослідження присвячене історії заходів уряду П. Врангеля з облаштування тилового життя на підконтрольних Російській Армії територіях.