Копійка Катерини І (1725–1727 рр.) із м. Кременчука - Бакалець, О.А. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Автор статті детально аналізує сенсаційну знахідку, виявлену у 2010 р. в передмістях м. Кременчука – 1 копійку Катерини І 1727 року карбування. Мідна копійка цього типу є великою нумізматичною цінністю, тому, що вона лише в єдиному екземплярі була зафіксована у 80-х роках ХХ ст. в Росії В. Узденниковим.