Монетна справа на території Нижнього Подніпров’я у ХV ст. - Хромова, І. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Стаття містить іконографічний аналіз монетного матеріалу з позначенням монетного двору «Орда Базар», що походить зі знахідок на території Херсонської та Миколаївської областей. Статья содержит иконографический анализ монетного материала с обозначением монетного двора «Орда Базар», происходящего из находок на территории Херсонской и Николаевской областей Украины. The article contains iconographic analysis of the coins countermarked with the “Horde Bazar” mint, which have been found on the territory of Kherson and Mykolaïv oblasts of Ukraine.