Діяльність «Комітету допомоги голодуючим Великоросії» в Україні - Сокирська, В.В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
У статті досліджуються проблеми економічних відносин Росії та України в період 1918–1920 рр. Особлива увага приділяється створенню в м. Катеринославі «Комітету допомоги голодуючим Великоросії» та його діяльності в Україні.