Корифей автоматизації сільськогосподарського виробництва України - Головата, О.О. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
У статті розглядається діяльність Г.М. Носова, педагога і науковця у контексті розвитку процесу автоматизації сільськогосподарського виробництва в Україні у другій половині ХХ ст.