Рішення ХХ з’їзду КПРС як визначальний чинник інституціоналізації партійно-державної номенклатури Української РСР в умовах десталінізації - Киридон, П.В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Аналізується вплив ухвал ХХ з’їзду КПРС на становище партійно-державної номенклатури Української РСР в умовах розгортання десталінізації та лібералізації політичної системи СРСР.