Эффекты одноразового и прогрессивного дробления тела в обратной задаче физической теории болидов. II. Анализ болидов Прерийной сети - Калениченко, В.В. (Кинематика и физика небесных тел, 1994)
Выполнен анализ распределений физических параметров болидов Прерийной сети, полученных из решения обратной задачи физической теории болидов с учетом эффектов одноразового и прогрессивного дробления. Среди тел болидов, которые были исследованы, обнаружены тела, существенно отличающиеся от известных метеоритов. Зроблено аналіз розподілів фізичних параметрів болідів Прерійної мережі, отриманих із розв’язку оберненої задачі фізичної теорії болідів з урахуванням ефектів одноразового і прогресивного дроблення. Серед тіл болідів, які були досліджені, виявлено тіла, що суттєво відрізняються від відомих метеоритів. The analysis was completed for distributions of the physical parameters of Prairie network fireballs obtained by solution of the inverse problem of fireball physical theory with the account of the effects of single and progressive fragmentation of a body. Of the fireball bodies tested, there are ones which differ essentially from the well-known meteorites.