Уніформологія: каталог фахових Інтернет-ресурсів - Славутич, Є. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2013)
Публікація представляє каталог web-сайтів різного тематичного спрямування, що містять інформацію з уніформології. В публикации представлен каталог web-сайтов различного тематического направления, содержащих информацию об униформологии. The publication contains the catalog of the websites of different uniformology subject areas.