Зброєзнавство: каталог фахових ресурсів мережі Інтернет - Тоїчкін, Д. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2013)
У статті характеризуються основні групи історико-зброєзнавчих ресурсів мережі Інтернет, визначається їх наукова цінність. Автор наводить опис, найбільш цікавих для джерелознавця Інтернет-ресурсів зброєзнавчої тематики. В статье характеризуются основные группы историко-оружиеведческих ресурсов сети Интернет, определяется их научная ценность. Автор приводит описание, наиболее интересных для источниковеда Интернет-ресурсов оружейной тематики. The article provides characteristics of the Internet key groups of historical arms studuies resources; defines their scientific value; describes the most significant Internet resources for researchers in the field.