Електронні ресурси Президентської бібліотеки Джона Ф. Кеннеді з історії Кубинської ракетної кризи: джерелознавчий аналіз - Мікєладзе, В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2013)
У статті розглянуто важливість та специфіку використання електронних джерел в науково-історичному дослідженні загалом та для дослідження Кубинської ракетної кризи зокрема. Також подається класифікація та джерелознавчий аналіз американських академічних електронних ресурсів в контексті даної проблеми на прикладі Президентської бібліотеки Д.Ф. Кенеді. В статье рассматривается важность и специфика использования электронных источников в научно-историческом исследовании в целом и для исследования Кубинского ракетного кризиса в частности. Также дается классификация и источниковедческий анализ американских академических электронных ресурсов в контексте данной проблемы на примере Президентской библиотеки Д.Ф. Кеннеди. The article deals with the importance and specificity of e-sources use in general historical research and, particularly, the Cuban missile crisis. It also provides classification and source study analysis of the US academic e-resources in the context of the given issue (the case of the Presidential J. F. Kennedy Library).