Сфрагістика Київської Русі в Інтернет-мережі (сайт Sfragis.com) - Алфьоров, О. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2013)
У статі подана інформація про створення Інтернет-сайту з сфрагістики середньовічної України (Київської Русі). На основі отриманих, завдячуючи лічильнику, даних було відображено загальну картину Інтернет-аудиторії, яка цікавиться сфрагістикою зазначеного періоду. В статье представлена информация о создании Интернет-сайта по сфрагистике средневековой Украины (Киевской Руси). Благодаря счетчику, на основе полученных данных было отражено общую картину Интернет-аудитории, которая интересуется сфрагистикой указанного периода. The article contains the information with regard to setting up a website on sphragistics of Medieval Ukraine (Kyiv Rus). Based on the obtained statistical data, it presents the general Internet audience interested in sphragistics of the mentioned period.