Українська актриса Єфросинія Зарницька з роду Азгуріді - Томазов, В.; Томазова, Н. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2013)
У статті висвітлюється біографія відомої української актриси Єфросинії Зарницької (справжнє прізвище Азгуріді), досліджується її родинне коло та історія сім’ї. В статье освещается биография известной украинской актрисы Евфросинии Зарницкой (настоящая фамилия Азгуриди), исследуется ее родственное окружение и история семьи. The article deals with the biography of a well-known Ukrainian actress Yefrosiniia Zarnytska (Azguridi), her family history and circle.