Рец. на кн.: Дмитрієнко М.Ф., Томазов В.В. Рід Патонів: історико-генеачогічне дослідження. Документи - Бакалець, О. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2014)
Рецензія на книгу: Дмитрієнко М.Ф., Томазов В.В. Рід Патонів: історико-генеалогічне дослідження. Документи. — К.: Інститут історії України НАН України, 2013. — 344 с., іл.