Олександр Іванович Ханенко та його рід - Герасименко, Н. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2014)
У статті досліджується життя, наукова й громадська діяльність О.І. Ханенка — представника відомого українського козацько-старшинського роду. В статье исследуется жизнь, научная и общественная деятельность А.И. Ханенка — представителя украинского казацко-старшинского рода. This article explores the life, scientific and social activity of O.I. Khanenko — a representative of the famous Ukrainian Kozak-Hetman clan.