Зброєзнавство: фахові ресурси мережі Інтернет. Частина 2 - Тоїчкін, Д. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2015)
Стаття присвячена огляду міжнародних Інтернет-ресурсів зброєзнавчої тематики. Матеріал структуровано відповідно до типу засновника веб-ресурсу. Автор виділяє Інтернет-сайти музеїв та науково-дослідних закладів; ресурси, що репрезентують друковані видання зброєзнавчої тематики; сайти наукових установ й товариств, а також персональні та комерційні сайти. Статья посвящена обзору международных Интернет-ресурсов оружиеведческой тематики. Материал структурирован в соответствии с типом основателя веб-ресурса. Автор выделяет Интернет-сайты музеев и научно-исследовательских организаций; ресурсы, представляющие печатные издания оружиеведческой тематики; сайты научных учреждений и объединений, а также персональные и коммерческие ресурсы. Paper reviews the international Internet resources connected with history of arms, armor, military equipment and technologies. The material is structured according to the type of the founder of a web resource. The author identifies: websites of museums and research organizations, resources that represents specialized journals, sites of scientific institutions and associations, as well as personal and commercial web-resources.