Польські видання зі спеціальних (допоміжних) історичних дисциплін. Рец. на збірник статей: Od genealogii do historii społecznej - Перкун, В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2015)
Рецензія на збірник статей: Od genealogii do historii społecznej / Red. Alensandra Jaworska, Barbara Treliń ska. — Warszawa: DiG, 2011. — 191 s.