Сім скарбів із колекції мінц-кабінету Київського університету св. Володимира - Зразюк, З. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2015)
У статті розглядаються сім «забутих» скарбів першої половини XVII ст. із колекції Київського університету св. Володимира. Скарби є важливим джерелом для вивчення економічного та політичного життя держави, внутрішньої та міжнародної торгівлі. В статье рассматриваются семь «забытых» кладов первой половины XVII в. из коллекции Киевского университета св. Владимира. Клады являются важным источником для изучения экономической и политической жизни государства, внутренней и международной торговли. The article discusses seven «forgotten» hoards of the first half of the 17th century from the collection of Kyiv St. Volodymyr University. Hoards are an important source for the study of economic and political life of the state, local and international trade.