Олександр Шульгин в українському державотворенні та міжнародній політиці - Басара-Тиліщак, Г. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2017)
Рецензія на книгу: Олександр Шульгин в українському державотворенні та міжнародній політиці / Збірник наукових праць та документів: Наукове видання / упоряд. В.Піскун. – К.: Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2016. – 432 с.