Світло і тіні козацької сфрагістики - Однороженко, О. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2019)
Роздуми з приводу книги Ігора Ситого «Козацька Україна: печатки, герби, знаки та емблеми кінця XVI–XVIII століть. — Київ: Темпора, 2017. — 972 с., іл.»