Імітація коронних шостаків Яна ІІ Казимира з датою "1660" - Нечитайло, В.; Очкур, М. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2019)
У публікації розглядаються імітації коронних шостаків Яна ІІ Казимира (1648-1668 рр.) з датою «1660». Територіально дослідження обмежено землями історичного Поділля, де польсько-литовські шостаки відігравали значущу роль в товарно-грошовому обігу.