"Подольські полугрошики" Костянтина Коріатовича кінця ХІV ст. в скарбах Поділля: топографія знахідок - Бакалець, О. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2019)
Автор статті, зібравши та опрацювавши дані про 62 подільських скарби другої половини ХІV ст., робить спробу розкрити особливості лічби, обігу грошей, роль європейських монет і грошей місцевого карбування на грошовому ринку Подільського князівства другої половини ХІV ст. The author of the article, having collected and processed data on 62 Podillia treasures of the second half of the 14th century, attempts to reveal the features of the counting, the circulation of money, the role of European coins and the money of mintage on the money market of the Podillia principality of the second half of the XIVth century.