60-річчя члена-кореспондента НАН України В. Г. Назаренка (Вісник НАН України, 2025)
24 жовтня 2025 р. виповнюється 60 років відомому науковцю в галузі фізики молекулярних та рідинних кристалів доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Василю Геннадійовичу Назаренку.