90-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. Г. Стояна (Вісник НАН України, 2025)
9 жовтня виповнюється 90 років видатному вченому в галузі прикладної математики, обчислювальної геометрії, головному науковому співробітнику Інституту енергетичних машин і систем ім. А.М. Підгорного (ІЕМС) НАН України, професору, члену-кореспонденту НАН України Юрію Григоровичу Стояну.