75-річчя академіка НАН України М. І. Бобиря (Вісник НАН України, 2025)
3 жовтня виповнюється 75 років широковідомому вченому в галузі конструкційної міцності, науковому керівнику Навчально-наукового механіко-машинобудівного інституту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, премії ім. Г.С. Писаренка НАН України, доктору технічних наук, професору, академіку НАН України Миколі Івановичу Бобирю.