Із зали засідань Президії НАН України (22 серпня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 22 серпня 2025 р. року розглядалися такі питання: - суспільні зміни в Україні: досвід трьох років війни і перспективи (доповідач — член-кореспондент НАН України Є.І. Головаха); - культурно-мистецька спадщина України під час російсько-української війни: загрози, втрати, проблеми збереження (доповідач — академік НАМ України Т.В. Кара-Васильєва).