70-річчя члена-кореспондента НАН України Л. М. Степанюка (Вісник НАН України, 2025)
22 грудня виповнюється 70 років провідному фахівцю з радіогеохронології та геохімії ізотопів доктору геологічних наук, професору, заступнику директора з наукової роботи, завідувачу відділу радіогеохронології Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України члену-кореспонденту НАН України Леоніду Михайловичу Степанюку.