50-річчя члена-кореспондента НАН України С. І. Князєва (Вісник НАН України, 2026)
23 січня виповнюється 50 років відомому вченому і організатору науки в галузі економіки доктору економічних наук, члену-кореспонденту НАН України Святославу Ігоровичу Князєву.