70-річчя члена-кореспондента НАН України В. І. Кашуби (Вісник НАН України, 2026)
Доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Володимир Іванович Кашуба народився 16 січня 1956 р. У 1983 р. закінчив хімічний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка. Відтоді його наукова діяльність пов’язана з Інститутом молекулярної біології і генетики НАН України, у якому він з 2011 р. обіймає посаду завідувача відділу молекулярної онкогенетики.