75-річчя академіка НАН України О. Г. Осауленка (Вісник НАН України, 2026)
2 січня виповнюється 75 років визнаному науковцю в галузі статистики, державному діячу, доктору наук з державного управління, професору, заслуженому економісту України, академіку НАН України Олександру Григоровичу Осауленку.