Із зали засідань Президії НАН України (19 листопада 2025 р.) (Вісник НАН України, 2026)
На засіданні Президії НАН України 19 листопада 2025 р. року розглядалися такі питання: - електронно-променеві технології отримання та зварювання титанових сплавів нового покоління для потреб оборони та медицини (доповідач — академік НАН України С.В. Ахонін); - екоцид природного середовища України внаслідок російської агресії (доповідач — член-кореспондент НАН України О.Є. Ходосовцев); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — доктор філософських наук О.Н. Кубальський); - кадрові та поточні питання.