Оцінка ефективності грошово-кредитної політики в умовах зростаючої монетизації - Прадун, В.П. (Культура народов Причерноморья, 2006)
In the article is lighted the problem of estimation of efficiency of monetary policy in the conditions of growing counting. Factors which regulate suggestion of money are explored. The analysis of indexes of money - credit market development is conducted. The stages of expansion of demand are considered on a money. У статті висвітлюється проблема оцінки ефективності грошово-кредитної політики в умовах зростаючої монетизації. Досліджуються чинники, що регламентують пропозицію грошей. Проведено аналіз показників розвитку грошово-кредитного ринку. Розглянуто етапи розширення попиту на гроші. В статье освещается проблема оценки эффективности денежно-кредитной политики в условиях растущей монетизации. Исследуются факторы, которые регламентируют предложение денег. Проведен анализ показателей развития денежно-кредитного рынка. Рассмотрены этапы расширения спроса на деньги.