Застосування методу надлишкових прибутків в процесі оцінки інтелектуальних активів будівельних підприємств - Момот, Т.В.; Тараруєв, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Статья посвящена рассмотрению методов оценки интеллектуальных активов в рамках доходного подхода. Усовершенствован метод излишних прибылей и обоснована необходимость его практического применения с целью определения стоимости интеллектуальных активов строительного предприятия Статтю присвячено розгляду методів оцінки інтелектуальних активів. Основна увага приділяється аналізу методів оцінки в межах доходного підходу. Удосконалено метод надлишкових прибутків і обґрунтовано необхідність його практичного застосування з метою встановлення вартості інтелектуальних активів будівельного підприємства. The paper covers the methods of intellectual assets evaluation. The focus is on income-based techniques consideration. The method of redundant income is improved. The necessity of its practical implementation for the intellectual assets of the building enterprise valuation is justified.