Діагностика стійкості промисловості будівельних матеріалів в сучасних умовах - Хахльов, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Стаття розкриває алгоритм комплексної діагностики, яка дозволяє за факторами та їх групами достовірно встановити міру збереження чи втрати стійкості галузі будівельних матеріалів. В статье раскрывается алгоритм комплексной диагностики стабильности отрасли строительных материалов в рыночных условиях. The article is devoted the algorithms and techniques of complex diagnostics of stability in market for building material branch.