Стратегічне управління зовнішньоекономічним співробітництвом Миколаївської області - Булюк, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Prospects of application of strategic management for maintenance of growth of economic potential of region are investigated. Problems of strategic planning in the Mykolaiv area for development of foreign trade activities are resulted. Досліджено перспективи застосування стратегічного управління для забезпечення росту економічного потенціалу регіону. Наводяться завдання стратегічного планування у Миколаївській області для розвитку зовнішньоекономічної діяльності. Исследованы перспективы применения стратегического управления для обеспечения роста экономического потенциала региона. Приведены задания стратегического планирования в Николаевской области для развития внешнеэкономической деятельности.