Енергоефективність національної економіки: соціально-економічні аспекти - Микитенко, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Стаття відображає певні результати розробки автором
цілісної концепції та механізмів управління ефективні
стю використання енергоресурсів. Визначено головні
завдання державної політики у галузі енергетичної без
пеки. Наведено розрахунки показників енергоємності
промислової продукції та енергоефективності промис
лового виробництва України до 2010 р. The article depicts some results of the conception and
mechanisms of energy resources use efficiency manage
ment developed by the author. The main tasks of the state
policy in the field of energy safety are identified. The cal
culations of parameters of industrial product energy
capacity and energy efficiency of industrial production of
Ukraine till 2010 are presented.