Генеалогічні та біологічні особливості спадкового раку молочної залози - Дацюк, І.О.; Бородай, Н.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2006)
Представлені дані клініко-генеалогічних досліджень у хворих на рак молочної залози (РМЗ); приведені відомості про гени BRCA1 та BRCA2 і їх роль у розвитку РМЗ, а також про біологічні особливості спадкового та спорадичного РМЗ. The review gives information about the clinical and genealogical researches of patients with breast cancer (BC). The main data on BRCA1 and BRCA2 genes and their role in development of BC as well as the biological features of hereditary and sporadic BC are presented.