Державна політика України у контексті конфесійної ситуації - Ананьєва, О.П. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Представлен анализ проблемы формирования государственно-религиозных взаимоотношений в процессе построения и развития демократического правового государства в Украине. Надано аналіз проблеми формування державно-релігійних взаємин в процесі побудови і розвитку демократичної правової держави в Україні. The analysis of problem of forming of state-religious relations in the process of construction and development of the democratic legal state in Ukraine is given.