Вплив ЗМІ на формування духовності особистості та суспільства - Сухорукова, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Автор статті розкриває поняття духовності, її безпеки в умовах соціокультурної трансформації українського суспільства, аналізує вплив ЗМІ на духовний стан людини. Розглядається механізм впливу систем маніпулювання на суспільну свідомість. Автор статьи раскрывает понятие духовности, ее безопасности в условиях социокультурной трансформации украинского общества, анализирует влияние СМИ на духовное состояние человека. Рассматривается механизм влияния систем манипулирования на общественное сознание. The author of the article opens concept of spirituality, its safety in conditions of socialcultural transformations of the Ukrainian society, analyzes influence of mass-media on a spiritual condition of the person. The mechanism of influence of systems of a manipulation on public consciousness is considered.