Розвиток системи управління зовнішньоекономічною діяльністю на регіональному рівні - Булюк, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Регіональний розвиток держави є запорукою суспільного миру, й стабільного економічного зростання. Дієздатність державної регіональної політики сприятиме підвищенню готовності нашої країни до її інтеграції в європейську спільноту. Региональное развитие государства является ручательством общественного мира, и стабильного экономического роста. Дееспособность государственной региональной политики будет оказывать содействие повышению готовности нашей страны к ее интеграции в европейское сообщество. Regional development of the state is the guarantee of the public world, and stable economic growth. Capacity of the state regional policy will assist increase of readiness of our country to its integration into the European community.