Розвиток інноваційної діяльності підприємств Миколаївської області - Гончаренко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Інноваційний характер світової економіки визначає необхідність відповідних змін у розвитку економіки України. Тому важливим завданням є всебічна активізація інноваційної діяльності на рівні окремих підприємств, тому що сучасна ситуація викликає значне занепокоєння. Инновационный характер мировой экономики определяет необходимость соответствующих изменений в развитии экономики Украины. Поэтому важной задачей является всесторонняя активизация инновационной деятельности на уровне отдельных предприятий, так как современная ситуация вызывает значительное беспокойство. Innovative character of economic defines necessity of respective alterations for development of economy of Ukraine. Therefore the important problemis all-round activization of innovative activity at a level of the separate enterprises as the modern situation causes significant anxiety.