Перспективи розвитку агропромислового комплексу Миколаївської області - Романова, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Близькість вступу України до Світової організації торгівлі загострює увагу до проблем та перспектив розвитку агропромислового комплексу (АПК) - найбільш вразливої галузі вітчизняної економіки. Близость вступления Украины в Мировую организацию торговли заостряет внимание к проблемам и перспективам развития агропромышленного комплекса (АПК) - наиболее не защищенной области отечественной экономики. The affinity of the introduction of Ukraine in the World Trade Organization concentrates attention to problems and prospects of development of agriculture (agrarian and industrial complex) - of most not protected area of domestic economy.