Внутрішній аудит у системі корпоративного управління будівельного акціонерного товариства - Момот, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Визначені проблеми та недоліки внутрішнього аудиту акціонерних товариств в процесі становлення та розвитку корпоративного управління в Україні. Запропоновано нові критерії ефективної організації роботи внутрішнього аудиту. Определенные проблемы и недостатки внутреннего аудита акционерных обществ в процессе становления и развития корпоративного управления в Украине. Предложены новые критерии эффективной организации работы внутреннего аудита.