Лєтромара (Letromara) - новий препарат від ВАТ "Фармак" для гормональної терапії хворих на рак молочної залози (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2006)
Наведено інформацію про показання до застосування, переносимість,
побічну дію вітчизняного генерика інгібітора ароматази Летрозолу
— препарату Лєтромара (Letromara). Information about indication for administration, tolerance, side effects of domestics generic aromatase inhibitor (Letrozol — Letromara) was introduced.