Метод підвищення часової ефективності при фрактальному стисненні зображень - Хіміченко, І.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
У роботі P.Indyk і R.Motwani представлений метод вирішення задачі
наближеного пошуку найближчого елементу, заснований на просторово
чутливому хешуванні (метод LSH - locality sensitive hashing). Автори LSH
пропонують використовувати просторове хешування для організації пошуку в
додатках баз даних, розпізнаванні образів, пошуку в архівах документів.
Пропонується також модифікувати метод просторово чутливого хешування для
організації пошуку найближчого сусіднього елементу при фрактальному
стисненні зображень.