Моделі лазерної діагностики технологічних середовищ на основі балансного методу для контролю викидів пилу в енергоблоках - Сікора, Л.С.; Лиса, Н.К.; Владика, Р.М. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Розглянуто інформаційні технології побудови лазерних
концентромірів для газових і рідинних середовищ.