Моделі та стратегії джерел залучення фінансових ресурсів банків в умовах ризику - Піджарко, Н.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
У статті розглянуті нові шляхи та стратегії щодо пошуку джерел
залучення фінансових ресурсів комерційних банків в умовах нестабільної
економічної ситуації в Україні та аналіз недоступності основних із них.