Геоінформаційна технологія просторового аналізу емісій та поглинань парникових газів у лісовому господарстві Закарпатської області - Бунь, Р.А.; Матвійчук, У.І. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
An approach for formation of mathematical models for spatial analysis of emission and sink of greenhouse gases in forestry sector of Zakarpattia region has been presented. The created geoinformation technology gives a possibility of georeferenced database formation, and spatial cadastre calculation for emissions and sinks. Представлено підхід до формування математичних моделей для просторового аналізу процесів емісії та поглинання парникових газів у лісовому господарстві Закарпатської області. Розроблена геоінформаційна технологія дає можливість формувати георозподілену базу даних та будувати просторові кадастри емісій і поглинань.