Синтез процедур діалогу в тренажерах для оперативного управління в автоматизованих ієрархічних системах - Сікора, Л.С.; Міюшкович, Ю.Г.; Єлізаров, Д. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Розглянуто підстави синтезу мультимедійних діалогових
комплексів в АІС призначених для відображення динамічних ситуацій з
використанням СППР. Рассмотрено предпосылки синтеза мультимедийных
диалоговых комплексов в АИС, предназначенных для отображения
динамических ситуаций с использованием СППР. Pre-conditions of synthesis of multimedia dialog complexes are
considered in informative CASS, intended for the reflection of dynamic situations
with the use of the systems of support of making decision.