Моделі лазерного зондування динамічних зміщень і вібрацій корпусів енергоблоків і механізмів - Сікора, Л.С.; Друк, Н.Р.; Владика, Р.М. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Розглянуто підходи до побудови систем лазерного
дистанційного вимірювання динамічних зміщень, критичних точок механізмів.