Про експандери із заданою структурою - Глухов, О.Д. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
В роботі розглядається задача побудови експандерів із заданою структурою. В работе рассматриваеться задача построения экспандеров с заданной структурой. In this paper we consider the problem of constructing expanders with a given structure.